Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

4.5 22 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
12 pieces

Suroviny

Carrot Muffins
  • almonds
    110 g
  • sugar
    80 g
  • carrots cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • spelt flour
    200 g
  • almond milk
    190 g
  • vegetable oil
    100 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • vanilla pod seeds only (see tip)
    ½
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
Icing
  • sugar
    110 g
  • vegan butter diced
    35 g
  • vegan cream cheese
    90 g

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 289.1 kcal / 1209.7 kJ
Protein 5.1 g
Tuk 16.9 g
Sacharidy 32.2 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sodík 218.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...