Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

4.4 24 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
12 pieces

Suroviny

Carrot Muffins
  • almonds
    110 g
  • sugar
    80 g
  • carrots cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • spelt flour
    200 g
  • almond milk
    190 g
  • vegetable oil
    100 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • vanilla pod seeds only (see tip)
    ½
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
Icing
  • sugar
    110 g
  • vegan butter diced
    35 g
  • vegan cream cheese
    90 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 218.8 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 1209.7 kJ / 289.1 kcal
Tuk 16.9 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 32.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...