Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
TM6 TM5

Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing

4.5 (21 hodnocení)

Suroviny

Carrot Muffins

  • 110 g almonds
  • 80 g sugar
  • 200 g carrots, cut into pieces (2 cm)
  • 200 g spelt flour
  • 190 g almond milk
  • 100 g vegetable oil
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Icing

  • 110 g sugar
  • 35 g vegan butter, diced
  • 90 g vegan cream cheese

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1209.7 kJ / 289.1 kcal
Protein
5.1 g
Sacharidy
32.2 g
Tuk
16.9 g
Nasycený tuk
2.5 g
Vláknina
3.6 g
Sodík
218.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty