![Gluten-free Sacher Torte Gluten-free Sacher Torte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4e72283b24f5bb9827d1a9e7a046e7ec/Derivates/536953241a3afb812d84e1896c8b2f63f9e93c80.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 365.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten-free Butter Biscuits
1sa
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Raw Chocolate Brownies
30 dk
Sumac-spiced Houmous
5 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35min
Rye Bread Rolls- Bürli
12hod.
Potato Soup with Parsley Pesto
30 dk
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 godz. 45 min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.