Gluten-free Sacher Torte

Gluten-free Sacher Torte

4.8 12 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 3hod. 20min
10 slices

Suroviny

Apricots
  • dried apricots, pitted
    150 g
  • water, hot
    150 g
Sponge Cake
  • medium eggs separated
    6
  • rolled oats (see tip)
    40 g
  • dairy-free milk of choice
    240 g
  • sugar
    180 g
  • ground almonds
    120 g
  • unsweetened cocoa powder
    100 g
  • olive oil
    100 g
  • cider vinegar
    5 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
Apricot Filling
  • sugar
    50 g
Chocolate Frosting
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    150 g
  • coconut oil
    30 g
  • tinned coconut milk
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 504.6 kcal / 2111.3 kJ
Protein 11.6 g
Tuk 31 g
Sacharidy 53 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sodík 365.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...