Zařízení & příslušenství
Gluten-free Sacher Torte
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 20min.
10 slices
Suroviny
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
365.4 mg
Protein
11.6 g
Kalorie
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
8.9 g
Nasycený tuk
10.5 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gluten Free Cheese Choux
1hod.
Grain free wraps
15min.
Vanilla Puff Slice
7hod. 20min.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min.
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2hod. 10min.
Vegan Mayonnaise
15min.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2hod. 15min.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1hod. 40min.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3hod.
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.
Gluten-free Artisan Bread
2hod. 30min.
Chocolate Chia Pudding
10min.