Gluten-free Sacher Torte

Gluten-free Sacher Torte

4.8 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 20min.
10 slices

Suroviny

Apricots
  • dried apricots, pitted
    150 g
  • water, hot
    150 g
Sponge Cake
  • medium eggs separated
    6
  • rolled oats (see tip)
    40 g
  • dairy-free milk of choice
    240 g
  • sugar
    180 g
  • ground almonds
    120 g
  • unsweetened cocoa powder
    100 g
  • olive oil
    100 g
  • cider vinegar
    5 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
Apricot Filling
  • sugar
    50 g
Chocolate Frosting
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    150 g
  • coconut oil
    30 g
  • tinned coconut milk
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 365.4 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 2111.3 kJ / 504.6 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...