Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs, separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2111.3 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 365.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 Std. 20 Min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 godz. 15 min
Baklava
3h 45min
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Incan Hot Chocolate
40 Min