
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apricots
- 150 g dried apricots, pitted
- 150 g water, hot
Sponge Cake
- 6 medium eggs separated
- 40 g rolled oats (see tip)
- 240 g dairy-free milk of choice
- 180 g sugar
- 120 g ground almonds
- 100 g unsweetened cocoa powder
- 100 g olive oil
- 5 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
Apricot Filling
- 50 g sugar
Chocolate Frosting
- 150 g vegan dark chocolate small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 504.6 kcal / 2111.3 kJ
- Protein
- 11.6 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Sodík
- 365.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8hod. 30min
Molten Lava Cake
45min
Courgetti Carbonara
40min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Gluten-Free Focaccia Bread
1hod.
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2hod. 30min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2hod. 25min
Strawberry and Pear Terrine
9hod. 30min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1hod. 15min
Orange Chiffon Cake
1hod. 15min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1hod. 50min
Best ever carrot cake
1hod. 35min