
Zařízení & příslušenství
Gluten-free Sacher Torte
Příprava 30min
Celkový 3hod. 20min
10 slices
Suroviny
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
504.6 kcal /
2111.3 kJ
Protein
11.6 g
Tuk
31 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
8.9 g
Nasycený tuk
10.5 g
Sodík
365.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko