Wonton de calabaza en caldo dashi

Wonton de calabaza en caldo dashi

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
6 porciones

Suroviny

Caldo de champiñones Dashi
  • 450 g de champiñones
  • 1400 g de agua
  • 30 g de kombu
Caldo de coco y canela tostado
  • 450 g de hongos shiitake frescos
  • 60 g de salsa de soya
  • 2 ½ ramas de canela tostada (ver tip)
  • 85 g de coco rallado y tostado
Relleno de wonton
  • 1240 g de agua
  • 496 g de calabaza japonesa pelada, sin semillas y en cubos (aprox. 3 cm)
  • 30 g de salsa de soya
  • 15 g de vinagre de arroz
  • 15 g de aceite de coco
  • 1 ½ cdita de jengibre en polvo (volitelně) o al gusto
  • 15 g de miel de agave (volitelně)
  • 20 hoja de pasta de wonton (redondas)
  • brotes para decorar
    flores comestibles, para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 979.6 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 36.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...