Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 210 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre, en un seul morceau
- 1 c. à soupe de vinaigre
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème chantilly à la vanille
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dessert aux pommes
45min
Entremets vanille-caramel
2h
Crème pâtissière
15 min
Caramel liquide
35min
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Sauce au chocolat pour tous les jours
20min
Crème dessert au caramel
1h
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Donuts au caramel
4 Std.
Curd à la framboise
15 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 godz.
Crème brûlée à la vanille
3u. 45min