Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 120 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 350 g de farine à pain
- 30 g de lait en poudre
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 40 g de beurre, mou
- ½ c. à café de sel
La farce poulet-curry
- 1200 g de cuisses de poulet, avec peau (3 cuisses env.), coupées au hachoir en morceaux (3 cm)
- 150 g de pâte d'épices nyonya (voir "Conseil(s)")
- 20 g de curry de Madras en poudre
- ½ c. à café de sel
- huile végétale, pour huiler
- 200 g de lait de coco
- 1 œuf, légèrement battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 521 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradition
15h 25min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Burger au porc, sauce barbecue
4 Std. 50 Min
Pizza à l'agneau et aux petits pois
1h
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Brioches roulées salées
4 godz. 45 min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3h 15min
Pains à hamburger à la stout
3h
Brioche tressée
14h 40 min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Brioche Nanterre
4h 15min