Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef Wellington
- 795 g ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)
- 100 g extra vergine olijfolie
- 60 g mosterd
- 2 teentjes knoflook, geschild
- 45 g sjalot, in stukken
- 395 g verse bruine paddenstoelen
- 200 g verse champignons de Paris
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 85 g pâté, verzacht
- 2 vellen bladerdeeg
- 2 eierdooiers, losgeklopt
- 1 tl fleur de sel
Saus
- 30 g olijfolie
- 30 g boter
- 200 g ossenhaas, filet mignon stuk, in stukken (4 cm)
- 12 zwarte peperkorrels
- 1 gedroogd laurierblad
- 3 takjes verse tijm, enkel de bladeren, en iets meer om af te werken
- 2 tl rode wijnazijn
- 755 g rode wijn, bv. Merlot of Cabernet
-
500
g runderbouillon
nebo 500 g water plus 1 tl runderbouillonconcentraat - ½ tl zout
- 2 el maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1510 mg
Alternativní recepty
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Pizzarolletjes met worst
1h 20 min
Shakshuka
50min
Hummus
5min
Batbout met kaas
30 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
400-500 g ui karameliseren
50min
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení