Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef Wellington
- 795 g ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)
- 100 g extra vergine olijfolie
- 60 g mosterd
- 2 teentjes knoflook, geschild
- 45 g sjalot, in stukken
- 395 g verse bruine paddenstoelen
- 200 g verse champignons de Paris
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 85 g paté, verzacht (volitelně)
- 2 vellen bladerdeeg
- 2 eierdooiers, losgeklopt
- 1 tl fleur de sel
Saus
- 200 g ossenhaas, filet mignon stuk, in stukken (4 cm)
- 30 g olijfolie
- 30 g boter
- 2 tl rode wijnazijn
- 755 g rode wijn, bv. Merlot of Cabernet
- 12 zwarte peperkorrels
- 1 gedroogd laurierblad
- 3 takjes verse tijm, enkel de bladeren, en iets meer om af te werken
-
500
g runderbouillon
nebo 500 g water - 2 el maïzena (zetmeel)
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1510 mg
Alternativní recepty
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Hugo spritz
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min
Chocolade babka
3u.
Charoset
15 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Hornazo
Žádné hodnocení
Papaya'péro
30min
Veenbes & rode biet koekjes
Žádné hodnocení