Zařízení & příslušenství
Beef Wellington
Příprava 30min.
Celkový 10hod. 10min.
8 porties
Suroviny
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (volitelně) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
500 g waterrunderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1510 mg
Protein
37 g
Kalorie
3012 kJ /
720 kcal
Tuk
49 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Speltbrood
Žádné hodnocení
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Žádné hodnocení
Krokante Onsen Eieren met Kool
Žádné hodnocení
Duitse brunch
1hod. 15min.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1hod. 10min.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min.
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2hod. 30min.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min.
Pommes Dauphine
1hod. 40min.
Lamslende met roze pepersaus
45min.
Drie soorten melk cake
2hod.
Pistache Crème Brûlée
3hod. 20min.