Zařízení & příslušenství
Vegetarische Wellington
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
6 porties
Suroviny
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout2 snuifjes
-
poedersuiker2 snuifjes
Garnering
-
uien gehalveerd200 g
-
verse champignons de Paris, in vieren gesneden250 g
-
water200 g
-
gedroogde vruchten mengeling40 g
-
boter in stukken60 g
-
teentje knoflook2
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 stengels
-
zoete aardappelen in blokjes400 g
-
rapen in blokjes200 g
-
olijfolie3 el
-
ei losgeklopt50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
702.5 mg
Protein
9.8 g
Kalorie
2627 kJ /
632.5 kcal
Tuk
46.5 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
25.3 g
Sacharidy
40.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min.
Pulled barbecue jackfruit
25min.
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Gele paprika shakshuka met avocado
25min.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Spaghettinestjes met linzenballen
1hod. 5min.
Falafel met rode bieten hummus
20min.
Flatbread gevuld met mozzarella
45min.
Gevulde veggieslakken
45min.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min.