Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 702.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Hummus
5min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Vegan Caesar saladedressing
Žádné hodnocení
Miso carbonara udon noedels
25min
Vegetarische bruine rijst
40min
Popeye's power bowl met bramen
Žádné hodnocení
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min