Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, long, épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
- 15 g d'huile de tournesol
- 50 g de sauce de soja
- 20 g de miel d'acacia
Cabillaud et purée
- 600 g d'eau
- 300 g de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
- 4 filets de cabillaud, sans la peau, dépiautés (150 g chacun), (royal)
- 500 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 30 g de cresson frais
- ¾ c. à café de sel
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Curry de courge au poulet
45min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Crevettes au curry
35 Min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Žádné hodnocení
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min
Gratin de quinoa et brocolis
1 godz. 10 min
Curry vert de poulet
55min
Risotto aux épinards et asperges
40min