Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, long, épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
- 15 g d'huile de tournesol
- 50 g de sauce de soja
- 20 g de miel d'acacia
Cabillaud et purée
- 600 g d'eau
- 300 g de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
- 4 filets de cabillaud, sans la peau, dépiautés (150 g chacun), (royal)
- 500 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 30 g de cresson frais
- ¾ c. à café de sel
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Velouté orange-courge
35min
Émincé de poulet Parmentier
1 godz. 15 min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Risotto au citron et épinards
30min
Potée de lentilles à la viande hachée
50min
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Soupe de potiron
35min
Curry de légumes et tofu
1 godz.
Risotto à la courge
35min