Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, long, épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
- 15 g d'huile de tournesol
- 50 g de sauce de soja
- 20 g de miel d'acacia
Cabillaud et purée
- 600 g d'eau
- 300 g de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
- 4 filets de cabillaud, sans la peau, dépiautés (150 g chacun), (royal)
- 500 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 30 g de cresson frais
- ¾ c. à café de sel
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry thaï rapide au poulet
40 λεπτ.
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1h
Risotto aux épinards et asperges
40 λεπτ.
Curry de courge au poulet
45min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Crevettes au curry
35 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 λεπτ.
Soupe de potiron
35 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Velouté orange-courge
35 Min