
Kompatibilní verze
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Cream
- 795 g oat milk
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 60 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ teaspoon xanthan gum
Apple Mousse
- 425 g water
- 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 215 g white sugar
- 1 tsp agar agar
- oil spray
- 315 g aquafaba
- 2 tsp coconut cream
- 1 pinch cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary leaves only, chopped
- 140 g brown sugar
- 70 g rolled oats
- 155 g plain flour
- 1 tsp salt
- 155 g vegan butter in pieces (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 441.6 kcal / 1847.8 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 11.6 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 347.4 mg
Alternativní recepty
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Chai latte parfait
29h 5min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Whipped cream
15min
Café-style banana bread
1h 45min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Mango cheesecake
6h 35min