Kompatibilní verze
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Cream
- 795 g oat milk
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 60 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ teaspoon xanthan gum
Apple Mousse
- 425 g water
- 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 215 g white sugar
- 1 tsp agar agar
- oil spray
- 315 g aquafaba
- 2 tsp coconut cream
- 1 pinch cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
- 140 g brown sugar
- 70 g rolled oats
- 155 g plain flour
- 1 tsp salt
- 155 g vegan butter, in pieces (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 347.4 mg
Alternativní recepty
Rum balls
35 Min
Boiled Eggs
20 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Banana bread
1h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Mango cheesecake
6h 35min
Banana bread
1h 50 min
Whipped cream
15min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Café-style banana bread
1h 45min
Vanilla protein balls
20 min