Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
TM6

Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Poached Pineapple

  • 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • ice cubes, for water bath
  • water, for water bath
  • 60 g white sugar, to store pineapple

Pineapple Sherbet

  • 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
  • 395 g coconut cream
  • 115 g white sugar
  • 200 g sugar syrup (see Tips)
  • ½ tsp citric acid
  • ½ tsp xanthan gum

Butter Mochi

  • 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
  • 395 g white sugar
  • 340 g coconut cream
  • 395 g coconut milk
  • 200 g vegan egg substitute
  • ¾ tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp baking powder
  • ¾ tsp salt
  • 450 g glutinous rice flour (mochi flour)

Coconut Powder

  • 85 g coconut milk powder
  • 30 g icing sugar

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3333.2 kJ / 796.7 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
111.5 g
Tuk
36.9 g
Nasycený tuk
28.2 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
300.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty