
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes for water bath
- water for water bath
- 60 g white sugar to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 796.7 kcal / 3333.2 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 36.9 g
- Sacharidy
- 111.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 28.2 g
- Sodík
- 300.1 mg
Alternativní recepty
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Soba noodles
1hod.
Corn tortillas
1hod. 50min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51hod. 35min
Roasted banana affogato
29hod.
Spiced hot chocolate
10min
Tangzhong milk bread
2hod. 45min
Black rice pudding
25hod. 5min
Freeform bread with filling
1hod. 35min
Three cheese pides
1hod. 40min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Soup dumplings (xiao long bao)
26hod. 50min