
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g iga babi bakut (spare ribs), potong kecil-kecil (5-6 cm)
- 1 ½ sdt tahu merah fermentasi (nam yee)
- 2 sdt selai kacang tanah
-
50
g madu
nebo 50 g dark brown sugar - ½ sdm saus tiram
- 1 ½ sdm kecap asin
- 2 sdt mei gui lu (Chinese rose wine)
- 10 g siung bawang putih dicincang (lihat tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 270 kcal / 1129.7 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ayam Goreng Korea (Korean Fried Chicken)
3h 10min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Tumis Sapi Kimchi
Pas d’évaluation
Ayam Goreng Kunyit
Pas d’évaluation
Daging Goreng Berempah
Pas d’évaluation
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2h 45min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Pas d’évaluation
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Pas d’évaluation
Pastel Tutup Kari
Pas d’évaluation
Sop Daging dengan Kembang Kol
2h
Meatloaf
Pas d’évaluation
Teripang dengan Babi Panggang
1h 15min