Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
TM31 TM5 TM6

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g siung bawang putih
  • 100 g bawang merah
  • 30 g jahe segar, iris-iris
  • 1000 g samcan daging babi, dengan kulit, potong kecil-kecil (3 cm)
  • 30 g jamur kuping hitam kering, direndam hingga lunak
  • 30 g kecap asin
  • 20 g kecap hitam
  • 50 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g gula batu
  • 70 g tahu merah fermentasi (nam yee), dengan sausnya
  • 250 g air

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
1527 kJ / 365 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
8 g
Tuk
24 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty