Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
TM6 TM5 TM31

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

5.0 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 10 g siung bawang putih
  • 100 g bawang merah
  • 30 g jahe segar iris-iris
  • 1000 g samcan daging babi, dengan kulit potong kecil-kecil (3 cm)
  • 30 g jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak
  • 30 g kecap asin
  • 20 g kecap hitam
  • 50 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g gula batu
  • 70 g tahu merah fermentasi (nam yee) dengan sausnya
  • 250 g air

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
365 kcal / 1527 kJ
Protein
29 g
Tuk
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše