
Kompatibilní verze
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g siung bawang putih
- 100 g bawang merah
- 30 g jahe segar iris-iris
- 1000 g samcan daging babi, dengan kulit potong kecil-kecil (3 cm)
- 30 g jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak
- 30 g kecap asin
- 20 g kecap hitam
- 50 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g gula batu
- 70 g tahu merah fermentasi (nam yee) dengan sausnya
- 250 g air
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 365 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ayam Goreng Korea (Korean Fried Chicken)
3hod. 10min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Tumis Sapi Kimchi
Žádné hodnocení
Ayam Goreng Kunyit
Žádné hodnocení
Daging Goreng Berempah
Žádné hodnocení
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2hod. 45min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Žádné hodnocení
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Žádné hodnocení
Pastel Tutup Kari
Žádné hodnocení
Sop Daging dengan Kembang Kol
2hod.
Meatloaf
Žádné hodnocení
Teripang dengan Babi Panggang
1hod. 15min