![Stewed Pork Belly With Rose Wine Stewed Pork Belly With Rose Wine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/560C878D-68B9-4212-BCBD-0E32A1D45759/Derivates/e422b244-1f5e-43d7-80c5-306c682fd221.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g samcan daging babi, dengan kulit, potong strip (lebar 3 cm)
- 700 g air
- 2 sdm kecap asin
- 2 sdm kecap asin perasan pertama
- 1 sdm saus tiram
- 4 batang daun bawang, bagian putih saja, dipotong sepanjang 5 cm
- 20 g siung bawang putih
- 40 g jahe segar, iris-iris
- 150 g bawang merah
- 20 g gula batu
- 60 g mei gui lu (Chinese rose wine)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2849 kJ / 681 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 0.2 g