Bebek dengan Saus Plum (Braised Duck With Sour Plum Sauce)
TM6

Bebek dengan Saus Plum (Braised Duck With Sour Plum Sauce)

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g daging bebek, dengan kulit dan tulang, potong kecil-kecil (4 cm)
  • 50 g sari jahe
  • 30 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 30 g saus tiram
  • 50 g kecap hitam
  • 30 g kecap asin
  • 250 g saus plum, buatan sendiri atau dibeli di toko
  • 50 g dark brown sugar

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
1305 kJ / 312 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
22 g
Tuk
16 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
885 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty