Kompatibilní verze
Bebek dengan Saus Plum (Braised Duck With Sour Plum Sauce)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g daging bebek, dengan kulit dan tulang, potong kecil-kecil (4 cm)
- 50 g sari jahe
- 30 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g saus tiram
- 50 g kecap hitam
- 30 g kecap asin
- 250 g saus plum, buatan sendiri atau dibeli di toko
- 50 g dark brown sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 885 mg