
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g air
- 600 g samcan daging babi, dengan kulit potong kecil-kecil (5 cm x 2 cm)
- 4 - 5 telur dengan cangkang, dibersihkan
- 60 g kecap asin
- 20 g kecap hitam
- 8 - 10 siung bawang putih diasap, dengan kulit
- 1 batang kayu manis
- 2 bunga lawang
- 2 cengkeh
- 10 biji lada putih dihancurkan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 580 kcal / 2427 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 817 mg