Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 1200 g d'eau
- 10 g de sel
- 350 g de pâtes sèches, type fusilli
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 100 g de fromage de chèvre râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2483.8 kJ / 590.8 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 855.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Mac and cheese
35min
Macaroni à la montagnarde
45min
Mon petit bol de riz cantonais
30min
Croque monsieur à la tomate
1h
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Gratin de ravioli
1h 40min