Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 hauts de cuisse de poulet, sans peau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 100 g de vin blanc
- 150 g de poivrons, en lamelles
- 370 g de tomates concassées en conserve
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2187 kJ / 519 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Poulet à la pizzaiola
50 min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1h 45 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40 min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Poulet façon bourguignon
35 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Tagliatelle au ragoût de viande
1h 10 min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min