Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 hauts de cuisse de poulet, sans peau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 100 g de vin blanc
- 150 g de poivrons, en lamelles
- 370 g de tomates concassées en conserve
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de pâtes sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2187 kJ / 519 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Osso-buco et boulgour
1 godz. 5 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Filet mignon à la provençale
55min