Zařízení & příslušenství
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 30min.
12 kusů
Suroviny
Křehké těsto s pistáciemi
-
70 gramů vyloupaných nesolených pistácií
-
140 gramů cukru
-
250 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
1 vejce
-
30 gramů pistáciového krému
-
1 špetka soli
-
115 gramů máslo vychlazeného, na kousky, plus navíc na vymazání
Krém
-
60 gramů krystalového cukru
-
600 gramů ricotty
-
80 gramů čokoládových kousků
Dokončení
-
80 gramů borůvek
-
vyloupané nesolené pistácie na ozdobu
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry nejlépe z bio citrónu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10.3 g
Kalorie
1711 kJ /
409 kcal
Tuk
22.7 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
43.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Borůvky
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3hod. 40min.
Skořicoví minišneci na špejli
1hod. 30min.
Citrónové makronky s lemon curd a jogurtovou ganache
2hod. 30min.
Makové makronky s malinovým krémem
2hod. 30min.
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2hod. 30min.
Základní recept na makronky (krok za krokem)
1hod. 30min.
Créme brulée
1hod. 50min.
Holandská omáčka
15min.
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25hod. 15min.
Banánovo-jogurtová ganache na makronky
3hod. 10min.
Karamelová omáčka
1hod. 30min.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min.