Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 vejce
- voda, na ponoření sáčků
- 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku, drceného
- 1600 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 81 mg
Alternativní recepty
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6h 20min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1 godz. 20 min
Tandoori
5min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Žádné hodnocení
Chléb Pita
1 godz. 30 min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 godz.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Crêpes soufflé
1 godz.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28 Std. 15 Min