Zařízení & příslušenství
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
4 vejce
-
voda na ponoření sáčků
-
150 gramů zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
2 stroužky česneku drceného
-
1600 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
sůl na ochucení
-
pepř černý, mletý na ochucení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Rajčatový vývar
3hod. 15min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Holandská omáčka
15min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.