Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
TM6

Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 4 vejce
  • voda, na ponoření sáčků
  • 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku, drceného
  • 1600 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • sůl, na ochucení
  • pepř černý, mletý, na ochucení

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
550 kJ / 132 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
2 g
Tuk
10 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
0.5 g
Sodík
81 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty