
Zařízení & příslušenství
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
Příprava 25min
Celkový 1hod. 20min
4 porce
Suroviny
-
vejce4
-
voda na ponoření sáčků
-
zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)150 gramů
-
olivového oleje2 polévkové lžíce
-
stroužky česneku drceného2
-
vody (přibližně)1600 gramů
-
citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)30 gramů
-
sůl na ochucení
-
pepř černý, mletý na ochucení
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
132 kcal /
550 kJ
Protein
7 g
Tuk
10 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
81 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous-vide TM6 s krytem mixovacích nožů
5 recept
Česká republika
Česká republika