Zařízení & příslušenství
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
4 vejce
-
voda na ponoření sáčků
-
150 gramů zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
2 stroužky česneku drceného
-
1600 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
sůl na ochucení
-
pepř černý, mletý na ochucení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min.
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min.
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min.
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min.
Polévka z pečené dýně (bez lepku)
50min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Zelené smoothie s banánem a arašídovým máslem
5min.
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min.