Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

5.0 1 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce

Suroviny

  • 4 vejce
  • voda na ponoření sáčků
  • 150 gramů zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku drceného
  • 1600 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • sůl na ochucení
  • pepř černý, mletý na ochucení

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 81 mg
Protein 7 g
Kalorie 550 kJ / 132 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...