Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 vejce
- voda, na ponoření sáčků
- 150 gramů zeleného chřestu, oloupaného (o délce max. 14 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku, drceného
- 1600 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 81 mg
Alternativní recepty
Kaštanová krémová polévka
1h 10 min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 Min
Máslo s lískovými oříšky
1h 30 min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 min
Chřestový salát s mangem
35 dk
Avokádovo maracujové smoothie
10 Min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2 godz. 40 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20 min
Crème brûlée s vaječným likérem
1 godz. 15 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2sa 20 dk
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2sa 20 dk