Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

5.0 1 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 20min
4 porce

Suroviny

  • vejce
    4
  • voda na ponoření sáčků
  • zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)
    150 gramů
  • olivového oleje
    2 polévkové lžíce
  • stroužky česneku drceného
    2
  • vody (přibližně)
    1600 gramů
  • citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    30 gramů
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • sůl na ochucení
  • pepř černý, mletý na ochucení

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 132 kcal / 550 kJ
Protein 7 g
Tuk 10 g
Sacharidy 2 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 81 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...