Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
nebo 4 tbsp sour cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Tuna mousse
10min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Grisons Barley Soup
55min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Chicken with Peppers
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Polenta
1h
Creamy pea soup
40 min
Garlic Turkey Stew
45 min