
Zařízení & příslušenství
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
8 portions
Suroviny
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (volitelně)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (volitelně)2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1234.5 kJ
Protein
8.2 g
Tuk
24.2 g
Sacharidy
12.1 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sodík
418.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 recepty/-ů
Kanada
Kanada