Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

4.8 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions

Suroviny

Dressing
  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white vinegar
    60 g
  • salt to taste
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • lemon juice
    30 g
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
Beets
  • water divided
    1110 g
  • whole baby beets, fresh trimmed
    800 g
  • baby arugula
    115 g
  • burrata cheese
    225 g
  • pomegranate seeds (volitelně)
    2 tbsp
  • chopped pecan nuts (volitelně)
    2 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 418.1 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1234.5 kJ / 295 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 12.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...