Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
TM6

Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)

4.8 (10 hodnocení)

Suroviny

Dressing

  • 140 g extra virgin olive oil
  • 60 g white vinegar
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 30 g lemon juice
  • 15 g maple syrup
  • 5 tsp dried basil

Beets

  • 1110 g water, divided
  • 800 g whole baby beets, fresh, trimmed
  • 115 g baby arugula
  • 225 g burrata cheese
  • 2 tbsp pomegranate seeds (volitelně)
  • 2 tbsp chopped pecan nuts (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1234.5 kJ / 295 kcal
Protein
8.2 g
Sacharidy
12.1 g
Tuk
24.2 g
Nasycený tuk
6.5 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
418.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty