Gluten-Free Mushroom Lasagna

Gluten-Free Mushroom Lasagna

4.9 21 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 45min.
6 portions

Suroviny

Lasagna
  • gluten-free flour to dust
    2 - 3 tbsp
  • homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
    1
  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
Mushrooms
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • fresh cremini mushrooms sliced
    24 oz
  • fresh shiitake mushrooms sliced
    6 oz
  • dried parsley
    2 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Béchamel Sauce
  • whole milk
    32 oz
  • cornstarch
    2 oz
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • unsalted butter cubed
    2 oz
ASSEMBLY
  • extra virgin olive oil to grease
  • raclette cheese deli-sliced or grated
    16 oz
    16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or grated

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34 g
Kalorie 2937 kJ / 702 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...