![Barley and Tomato Salad Barley and Tomato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d06d83b7-d458-411d-b6b5-54821dcfd069/Derivates/dbad7be2-4dd5-467e-b3eb-a9be4d417358.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only (volitelně)
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
nebo 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille
40 Min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 dk
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Nicoise Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Ratatouille with Pecorino
1ωρ. 5 λεπτ.
Cauliflower and Date Tagine
55 dk