Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
nebo 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Curried Lentils
5h 15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min