Poitrine de dinde Sous vide

Poitrine de dinde Sous vide

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 portions

Suroviny

  • 1 citron
  • 710 - 765 g de poitrine de dinde, désossée, avec la peau
  • 2 c. à soupe de beurre mou, non salé
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé de poivre noir moulu
  • 6 - 8 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées par exemple du romarin, du thym, de la marjolaine, plus un supplément pour garnir
  • 1840 g d'eau pour immerger complètement le sac (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 709.6 mg
Protein 39.8 g
Kalorie 1486.1 kJ / 355.2 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...