Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 tranches de pain de campagne, coupées en croûtons
- 100 g de lardons allumettes
- 10 g de farine de blé
- 1 lapin entier, détaillé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 bouquet garni
- 420 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre nouvelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2387 kJ / 571 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 26.3 g
Alternativní recepty
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Lapin marengo
1h
Lapin aux pruneaux
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Lapin à la provençale
1h
Lapin à la moutarde
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min