Mi Cabai dan Kacang dengan Tahu dan Minyak Cabai

Mi Cabai dan Kacang dengan Tahu dan Minyak Cabai

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porsi

Suroviny

  • air untuk merebus mi
  • siung bawang putih
    2
  • cabai kering kasar
    1 sdt
  • bawang merah potong kecil-kecil
    60 g
  • minyak kelapa dibagi
    70 g
  • paprika merah diiris (0.5 cm)
    140 g
  • bawang bombai merah diiris (0.5 cm)
    140 g
  • wortel diserut memanjang
    3
  • kacang ercis polong
    140 g
  • mi soba
    200 g
  • selai kacang
    15 g
  • kecap asin tamari
    15 g
  • pasta jahe (ginger paste)
    2 sdt
  • sambal pasta Korea (gochujang)
    2 sdt
  • cuka beras
    40 g
  • sirop mapel
    2 sdt
  • sari jeruk nipis
    15 g
  • minyak wijen
    1 sdt
  • tahu padat
    280 g
  • ketumbar segar daun saja, cincang, tambahkan untuk hiasan
    ¼ ikat
  • basil segar daun saja, cincang, tambahkan untuk hiasan
    2 tangkai

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 850.6 mg
Protein 22.7 g
Kalorie 2304 kJ / 550.7 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 16.9 g
Sacharidy 60.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše