Kompatibilní verze
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippennoedelsoep
1h 35min
Rudolphs Mocktail
30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Hainanese kiprijst
1小时 20 分钟
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Dim sum 'Sieuw mai'
Žádné hodnocení
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Chocoladetruffels
2h 45min
Sangria
10min