Zařízení & příslušenství
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
8 porties
Suroviny
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1067.3 mg
Protein
29.8 g
Kalorie
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Tuk
31.5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
12.6 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Buffet
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Wellington
10hod. 10min.
Krokante Onsen Eieren met Kool
Žádné hodnocení
Salmorejo
Žádné hodnocení
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min.
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1hod. 35min.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1hod. 15min.
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min.
Alpenmacaroni
45min.
Macadamia Chocolade Koekjes
45min.