Kompatibilní verze
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola taart
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Gekruide lamstaart
40 min
Tomaat basilicum spread
5 min
Thaise rode curry
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h