Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie, enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook, grof gehakt
- 5 g verse salie, enkel de bladeren
- 5 g verse tijm, enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren, geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien, in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd, in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen, in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 67.3 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 303.7 mg
Alternativní recepty
Shakshuka
50min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Tempé
48 Std.
Tunesische Chorba
45min
Gekruide lamstaart
40min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Pisco sour
10 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min