Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie, enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook, grof gehakt
- 5 g verse salie, enkel de bladeren
- 5 g verse tijm, enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren, geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien, in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd, in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen, in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 67.3 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 303.7 mg
Alternativní recepty
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Glühwein
15 Min
Gazpacho
1sa 15 dk
Zalmtartaar
10 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Soba noodle mee goreng
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Değerlendirme yok
Turkse gekruide lamshapjes
Değerlendirme yok
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Değerlendirme yok
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Değerlendirme yok
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min