
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook grof gehakt
- 5 g verse salie enkel de bladeren
- 5 g verse tijm enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 708.4 kcal / 2963.8 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 67.3 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Sodík
- 303.7 mg
Alternativní recepty
Portugees brood (Pão de água)
Žádné hodnocení
Veelzijdige gladde soep
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Ovenburger
1hod. 45min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min
Forel met hollandaisesaus
50min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Geroosterde bananen affogato
Žádné hodnocení
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.