Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
nebo 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 645.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Brownies van zoete aardappel
1h
Bananen powerballs
15min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min