Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
nebo 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 645.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia met uien
1h 30min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Minuut koolsla
10min
Goulash van linzen en champignons
45min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Romige snijbietsoep
35min
Taart met peer en brie
1h 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min