Semur Samcan Babi (Braised Pork Belly)
TM6 TM5 TM31

Semur Samcan Babi (Braised Pork Belly)

5.0 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 3 cm jahe segar dikupas
  • 800 g samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit potong kecil-kecil (5 cm)
  • 50 g gula batu dipecah menjadi beberapa bagian (1-2 cm - lihat tips)
  • 25 g kecap asin
  • 5 g kecap hitam
  • 60 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 50 - 80 g air (opsional - lihat tips)
  • 2 tangkai ketumbar segar daun saja, untuk hiasan

Nutriční hodnoty
na 4 porsi
Kalorie
2013.1 kcal / 8455.2 kJ
Protein
161.3 g
Tuk
131.1 g
Sacharidy
52.9 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
48.8 g
Sodík
2368.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše