Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 500 g de myrtilles surgelées
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de Chartreuse
Le montage
- crème chantilly, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1652.7 kJ / 394.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 53.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
20 Min
Dame blanche
12h
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50min
Eclair caramel-noisette
2h
Coupe infernale
12 Std. 45 Min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Crème brûlée à la badiane
4h 15min
Soupe de moules au curry
45min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min