Coupe glacée à la Chartreuse

Coupe glacée à la Chartreuse

3.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
6 portions

Suroviny

La veille
  • 3 jaunes d'œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre (volitelně)
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
  • 300 g de fruits rouges frais variés
  • 120 g de sucre en poudre
  • 50 g d'eau
  • 500 g de myrtilles surgelées
  • 1 blanc d'œuf
  • 30 g de Chartreuse
Le montage
  • crème chantilly pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 53.8 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 1652.7 kJ / 394.8 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 10.2 g
Sacharidy 52.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...