
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre (volitelně)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 500 g de myrtilles surgelées
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de Chartreuse
Le montage
- crème chantilly pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 394.8 kcal / 1652.7 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 16.7 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Sodík
- 53.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kkwabaegi beignets torsadés
4hod. 10min
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Coupe infernale
12hod. 45min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2hod.
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min
Glace marbrée vanille chocolat café
11hod. 30min
Glace pêche-fraise
15min
Feuilleté chantilly et fraise
1hod. 30min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5hod.
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2hod. 20min
Mousse chocolat-tonka
4hod. 20min