Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le coulis de framboises
- 200 g de framboises fraîches ou congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La pavlova
- 330 g de sucre en poudre
- 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
-
1
pincée de crème de tartre
nebo 4 c. à café de jus de citron - 1 c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 40 g de fécule de maïs
La crème à la framboise
- 600 g de crème liquide 35% m.g., très froide
-
20
g de framboises fraîches
nebo 20 g de framboises surgelées - 500 g de baies fraîches variées, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Granité noix de coco, ananas et rhum
5 Min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Tarte Tatin
1h
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Financiers pistache et framboise
35min
Brioche tressée
14h 40min
Pavlova aux fruits rouges
4h