Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 g air
- 1 sdt kaldu dashi instan (lihat tips)
- 4 telur
- 2 sdt kecap asin
- 1 sdm arak beras
- ¼ sdt garam laut
- 3 jamur shitake segar, batang dibuang dan iris-iris (berkisar 5 mm)
- 8 udang mentah, dikupas dan kotoran di punggung udang dibuang (sekitar 100 g)
- 2 daun bawang, iris tipis-tipis, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 836.3 mg