Zařízení & příslušenství
Chawanmushi
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porsi
Suroviny
-
air1050 g
-
kaldu dashi instan (lihat tips)1 sdt
-
telur4
-
kecap asin2 sdt
-
arak beras1 sdm
-
garam laut¼ sdt
-
jamur shitake segar batang dibuang dan iris-iris (berkisar 5 mm)3
-
udang mentah dikupas dan kotoran di punggung udang dibuang (sekitar 100 g)8
-
daun bawang iris tipis-tipis, untuk hiasan2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
836.3 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
487.8 kJ /
116.2 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cita Rasa Jepang
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Tumis Udang
30min.
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Penne Arrabbiata Udang
30min.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Lumpia Sayur
2hod. 10min.
Deviled Eggs
Žádné hodnocení