Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 60 g de beurre, en morceaux
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselés
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 125 g de mozzarella, en cubes
- 75 g de farine
- 2 œufs, battus
- 250 g de chapelure
- 1 l d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 693 kJ / 165 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1 godz. 5 min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 godz. 35 min
Dumplings aux épinards et coulis de tomates
1j
Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis
1 godz. 35 min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2 godz. 20 min
Ravioli de légumes
1j
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1j 25 menit
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Croque façon Fast Food
3sa
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10 min