
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 36 oz beef chuck cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions quartered
- 4 oz celery cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter divided
- 16 oz fresh brown mushrooms cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 959.8 kcal / 4016 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 51.8 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Sodík
- 693.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Beer Marinade
10min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2hod. 10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1hod. 30min
Twice Baked Cheese Soufflés
1hod. 25min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Beef Stroganoff
1hod.
Steak au Poivre
20min
Slow Cooked Chili con Carne
7hod.
Kedgeree
45min
Creole Style Jambalaya
1hod. 10min
Aji Verde Sauce
1hod.