Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

4.7 32 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 11hod. 25min
5 portions

Suroviny

  • beef chuck cubed (2 in.)
    36 oz
  • all-purpose flour
    3 oz
  • dried porcini mushrooms to taste
    ½ - 1 oz
  • fresh parsley, leaves only to taste, plus extra to garnish
    ½ - 1 oz
  • garlic cloves
    5
  • yellow onions quartered
    8 oz
  • celery cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • dried bay leaves
    3
  • red wine Cabernet (750 ml)
    1 bottle
  • vegetable oil divided, to fry
    5 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • bacon cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • beef stock
    25 oz
  • butter divided
    1 tbsp
  • fresh brown mushrooms cleaned and halved, divided
    16 oz
  • salt divided
    4 pinches
  • brown sugar
    1 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • pearl onions peeled (see Tip)
    8 oz
  • water (approx. 1 cup)
    8 oz
  • mashed potatoes to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 959.8 kcal / 4016 kJ
Protein 58 g
Tuk 51.8 g
Sacharidy 40.5 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sodík 693.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...