
Kompatibilní verze
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 stengels verse peterselie enkel de bladeren
- 600 g uien in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
- 4 Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room om af te werken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 347 kcal / 1452 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 234.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appeltaart
Žádné hodnocení
Minuut koolsla
10min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1hod.
Cholent
Žádné hodnocení
Azteca taart
1hod.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1hod. 45min
Lemon curd
20min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1hod. 15min