Kompatibilní verze
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 234.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippennoedelsoep
1h 35min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15 min
Cottage pie
1h 10min
Russische salade
Keine Bewertungen
Hugo spritz
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Hainanese kiprijst
1小时 20 分钟
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Thaise burgers
30 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min