Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees

Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
8 porties

Suroviny

  • verse peterselie enkel de bladeren
    8 stengels
  • uien in vieren
    600 g
  • teentjes knoflook
    4
  • zonnebloemolie
    40 g
  • tomatenpuree
    60 g
  • zoete paprikapoeder
    40 g
  • gemalen komijn
    2 el
  • gedroogde marjolein
    4 el
  • gedroogde laurierbladeren
    2
  • geraspte citroenschil
    2 tl
  • vastkokende aardappelen geschild
    1400 g
  • witte wijn
    100 g
  • water
    1400 g
  • groentebouillonpasta
    4 el
  • maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water
    2 el
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zout
    2 tl
  • Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)
    4
  • zure room om af te werken
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 234.6 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1452 kJ / 347 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 45.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...