Kompatibilní verze
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 234.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse kip curry
55 min
Amarant cacao balletjes
Nessuna valutazione
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione
Rode ogen gevulde eieren
Nessuna valutazione
Maanzaadslakken
Nessuna valutazione
Drie soorten melk cake
2h
Hornazo
Nessuna valutazione
Vegan kruimeldeeg
Nessuna valutazione
Vegan mayonaise
Nessuna valutazione
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min