
Kompatibilní verze
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g oudbakken broodjes in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 20 g kappertjes op azijn uitgelekt
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout en iets meer
- 20 g verse basilicumbladeren
- 1 tl gemalen zwarte peper en iets meer
- 300 g rode kool in stukken
- 150 g appel geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 557.7 kcal / 2333.3 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 40.4 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Sodík
- 1829.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode kool met appel
1 godz. 10 min
Vegan cheeseburgers
10 godz.
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Courgettesoep met munt
35 min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.