
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gram suiker plus extra om te bestrooien
- 1 sinaasappel ongepeld, in vieren
- 3 eieren
-
100
gram zonnebloemolie plus extra voor het invetten
nebo 100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken -
130
gram volle yoghurt
nebo 130 gram room, elk type (van koemelk) - 250 gram patisserie bloem plus extra voor bloem
- 15 gram bakpoeder
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 388.9 kcal / 1627 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 200.4 mg
Alternativní recepty
Speculoospasta
10 min
Champagne crème cake
No ratings
Boemkool buffalo hapjes
No ratings
Aardappelgratin
1 h 10 min
Sacher taart
3 h
Vegan challah brood
2 h 30 min
Gozleme
1 h 40 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
No ratings
Vanille-mascarpone parfait
2 h 40 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 h 15 min
Glutenvrije bloem
No ratings
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 h 10 min