Gratin dauphinois aux cèpes

Gratin dauphinois aux cèpes

4.7 82 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 parts

Suroviny

  • 300 g de cèpes frais en lamelles
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
  • 1200 g de pommes de terre en fines rondelles (2-3 mm)
  • 500 g de crème liquide entière
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 25 g de gruyère râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 13 g
Kalorie 2913 kJ / 699 kcal
Tuk 45 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...