
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cèpes frais en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1200 g de pommes de terre en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de crème liquide entière
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de gruyère râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 699 kcal / 2913 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Tagliolini aux truffes
45min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1hod.
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Gratin de pommes de terre
1hod. 10min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1hod. 20min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1hod. 35min
Quiche épinards et lardons
1hod. 10min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1hod. 30min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3hod. 30min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2hod. 30min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1hod.