
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de tomme fraîche de l'Aubrac, en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre en cubes
- 600 g de filets de poulet
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 1 gousse d'ail
- 125 g de crème fraîche
- 100 g de beurre en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 935 kcal / 3901 kJ
- Protein
- 63 g
- Tuk
- 62 g
- Sacharidy
- 30 g
Alternativní recepty
Chinois des Rois à la frangipane
2hod.
Pulled pork (porc effiloché)
14hod.
Œuf poché sauce poulette
35min
Tarte au magret fumé
45min
Travers de porc sauce barbecue
4hod. 25min
Perles de coco
3hod. 50min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Cookies aux noix de Macadamia
45min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1hod.
Cassoulet toulousain
1hod. 40min
Aligot
40min