
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 10 g d'huile d'olive
La farce et la sauce
- 130 g de parmesan en morceaux
- 250 g d'épinards frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 100 g de beurre en morceaux
- 5 brins de sauge fraîche
- eau salée, pour la cuisson des ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 734 kcal / 3073 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 55 g
Alternativní recepty
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1hod. 10min
Ravioli de légumes
1hod.
Ravioles au poulet et au basilic
1hod.
Pitas grecques
2hod. 55min
Bao bun au porc braisé
1hod. 20min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1hod. 25min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1hod. 15min
Arancini aux girolles et Mont-d'Or
1hod.
Ravioli chinois aux champignons
2hod. 35min
Ravioli maison
2hod. 15min
Pains à burgers américains
3hod. 15min