Tortellini à la ricotta et aux épinards

Tortellini à la ricotta et aux épinards

5.0 9 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 9hod.
8 portions

Suroviny

La farce (la veille)
  • 250 g d'eau
  • 250 g d'épinards surgelés
  • 15 g d'échalote
  • 20 g de beurre
  • 200 g de ricotta fraîche
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de semoule de blé dur
  • 4 œufs
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 391.6 mg
Protein 12.4 g
Kalorie 1231.2 kJ / 294.3 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 39.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...