Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa
Gatto di patate
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
nebo 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Gattò di patate
1h 30min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e patate con provola
1h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Pasta patate e provola
55min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Gattò di patate
1h 30min
Brioches con il tuppo
3h
Graffe di Carnevale
4 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Danubio salato
3h