Risotto ai frutti di mare

Risotto ai frutti di mare

4.5 46 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco (tenere da parte i gambi)
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 350 g di vongole fresche, pulite
  • 350 g di cozze fresche pulite
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di seppie pulite e a listarelle
  • 80 g di vino bianco secco
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 4 g di sale
  • 200 g di code di gambero sgusciate e pulite
  • 100 g di pomodori ciliegino o datterini, tagliati a metà

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 730.4 mg
Protein 38.8 g
Kalorie 2296 kJ / 548.8 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 72.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...