Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco (tenere da parte i gambi)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di vongole fresche, pulite
- 350 g di cozze fresche pulite
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 200 g di seppie, pulite e a listarelle
- 80 g di vino bianco secco
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 4 g di sale
- 200 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 100 g di pomodori ciliegino o datterini, tagliati a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2296 kJ / 548.8 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 72.4 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 730.4 mg
Alternativní recepty
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto carciofi e speck
40 Min
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Risotto ai frutti di mare e Sedanini alla crema di peperoni (Bimby Friend)
1h
Risotto alla pescatora (Bimby Friend)
40 Min
Risotto ai frutti di mare (Bimby Friend)
1h
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 godz. 30 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 Min
Risotto alla pescatora
35 Min