Ziti spezzati con ragù genovese

Ziti spezzati con ragù genovese

4.2 259 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 1000 g di cipolle a pezzi
  • 100 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne di manzo preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
  • 100 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 480 g di pasta secca tipo ziti, spezzati
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 511 mg
Protein 33.6 g
Kalorie 2492.4 kJ / 595.3 kcal
Tuk 15.7 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...