Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo, preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di pasta secca tipo ziti, spezzati
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2492.4 kJ / 595.3 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 511 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55 min
Pastiera
15h
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30 min
Pizza di scarola
3h 30 min
Friarielli e salsiccia
50min
Migliaccio
1h 30 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h