Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 gousses d'ail (dont 2 écrasées)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 tranches de pain de campagne, taillées en petits cubes
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 900 g d'eau
- 1 cube de bouillon (voir "Conseil(s)")
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 940.8 kJ / 225 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1082.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Soupe à l'oignon gratinée
30 min
Soupe complète au bœuf
30 min
Poulet entier et ratatouille
1u.
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2h
Soupe à l'ail
40min
Soupe vichyssoise
40min
Garbure du Béarn
1h 10 min
Tourin à l'ail
25 min