Tourin blanchi (soupe bordelaise)

Tourin blanchi (soupe bordelaise)

4.6 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 3 gousses d'ail (dont 2 écrasées)
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 50 g de farine
  • 3 tranches de pain de campagne taillées en petits cubes
  • ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 900 g d'eau
  • 1 cube de bouillon (voir "Conseil(s)")
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 1 œuf
  • 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1082.3 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 940.8 kJ / 225 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...