Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 6 filets de bar
- 600 g de champignons de Paris frais
- 500 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 30 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.1 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 378.3 mg
Alternativní recepty
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2óra 20p
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Saumon mariné et purée de carotte
50 min.
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50 min.
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1h 55min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1u. 45min