Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

3.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • 10 pincées de sel
  • 10 pincées de poivre moulu
  • 6 filets de bar
  • 600 g de champignons de Paris frais
  • 500 g de poireaux coupés en tronçons
  • 50 g d'échalotes
  • 100 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 30 g de farine de blé
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 378.3 mg
Protein 29.6 g
Kalorie 1472.1 kJ / 351.8 kcal
Tuk 15.6 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sacharidy 21.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...