Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
TM6

Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

3.7 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 10 pincées de sel
  • 10 pincées de poivre moulu
  • 6 filets de bar
  • 600 g de champignons de Paris frais
  • 500 g de poireaux, coupés en tronçons
  • 50 g d'échalotes
  • 100 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 30 g de farine de blé
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1472.1 kJ / 351.8 kcal
Protein
29.6 g
Sacharidy
21.9 g
Tuk
15.6 g
Nasycený tuk
8.4 g
Vláknina
3 g
Sodík
378.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty