Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 6 filets de bar
- 600 g de champignons de Paris frais
- 500 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 30 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.1 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 378.3 mg
Alternativní recepty
Soufflé normand
45min
Lotte crémeuse au safran
3u. 35min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50min
Gratin de morue
50min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1h 20min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min