
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 410 kcal / 1697 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
Alternativní recepty
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Verrines de crème d'asperges
2hod. 35min
Cheesecake aux radis
3hod. 35min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Gougères au piment d'Espelette
1hod. 5min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15min
Financiers au comté
30min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Gougères au curry
1hod.
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min
Sablés au parmesan et au sésame
25min