Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta, émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons, coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge, en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Houmous aux tomates séchées
10 Min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24 godz. 30 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Gougères au comté
45 Min