Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta, émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons, coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge, en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12u. 15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 Std. 10 Min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Soupe froide de courgette à la grecque
2j 15 menit
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Mini-financiers chèvre et miel
35 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min