Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de feta, émiettée, et un peu pour la finition
- 150 g d'oignons, coupés en huit
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 poivron rouge, en dés
- du sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 40 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Madeleines basilic-parmesan
30 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gougères à la mousse de saumon
25sa 35 dk
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Mini-financiers chèvre et miel
35 Min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Gougères au curry
1h