Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 tuorli
- 120 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Ripieno
- 140 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di latte intero
- 200 g di grano cotto
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 160 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 20 g di cedro candito a dadini
- 150 g di cioccolato fondente, in gocce
- 1 - 2 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1954.5 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 133.8 mg
Alternativní recepty
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Gelato alla frutta secca con crumble agli agrumi e lavanda
17 godz. 15 min
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55 min
Pastiera salata
2h
Rustici alla scarola
10 godz.
Cheesecake al melone
5h 30min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Sbriciolata con crema di pistacchi
1h 30min
Torta ricotta e pere
7hod. 30min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Maritozzi
11 godz.