Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 tuorli
- 120 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Ripieno
- 140 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di latte intero
- 200 g di grano cotto
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 160 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 20 g di cedro candito a dadini
- 150 g di cioccolato fondente, in gocce
- 1 - 2 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1954.5 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 133.8 mg
Alternativní recepty
Parigina TM6
5h 30min
Plumcake salato
1 Std. 30 Min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
2 Std.
Pasta frolla
1h 10min
Roccocò
2 Std.
Cornetto gigante
6h
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Pastiera
15h
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese
1 Std. 25 Min
Torrone napoletano
4h