
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 3192 kcal / 13355 kJ
- Protein
- 143.8 g
- Tuk
- 153.6 g
- Sacharidy
- 328.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 45.6 g
- Sodík
- 5489.1 mg
Alternativní recepty
Burger di gamberi
30min
Panini sfogliati
3hod. 30min
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Focaccia con salsiccia
1hod. 50min
Scacciata con salsiccia e patate
3hod. 15min
Conchiglioni agli spinaci
1hod. 15min
Ravioli di Santo Stefano
2hod.
Mignolata
3hod. 30min
Muffolette
3hod.
Filone di sola semola
2hod. 50min
Mafalde siciliane
2hod. 15min
Pane siciliano
2hod. 45min