Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Protein
- 143.8 g
- Sacharidy
- 328.9 g
- Tuk
- 153.6 g
- Nasycený tuk
- 45.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 5489.1 mg
Alternativní recepty
Pesto alla trapanese
20min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia al pesto di pomodori secchi
4h
Muffolette
3 Std.
Brioches con il tuppo
3 Std.
Mignolata
3u. 30min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1h
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Sfincione favarese
3 Std.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h