Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Protein
- 143.8 g
- Sacharidy
- 328.9 g
- Tuk
- 153.6 g
- Nasycený tuk
- 45.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 5489.1 mg
Alternativní recepty
Pane siciliano
2h 45min
Muffolette
3h
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Rosticceria siciliana
2h
Scacciata con salsiccia e patate
3 godz. 15 min
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1u.
Mignolata
3h 30min
Sfincione favarese
3h
Panelle
1h 25min
Frutta Martorana
27h 30min
Sfinciuni
3h 30min