Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Protein
- 143.8 g
- Sacharidy
- 328.9 g
- Tuk
- 153.6 g
- Nasycený tuk
- 45.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 5489.1 mg
Alternativní recepty
Baguette integrale
5h
Pizzette rosse
4小时
Mignolata
3h 30min
Timballo di riso alla siciliana
1 godz. 30 min
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Grissini al formaggio con pesto di verdure
1 godz. 30 min
Polenta sarda
1 godz. 30 min
Muffolette
3h
Pane al curry e paprika
4h 50 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Pane siciliano
2h 45min